FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Wednesday, December 22, 2010

Aku nak bagi jantung, usus, hati, limpa, dan semua organ dalam pada kau orang ni.

Assalamualaikum!

Hari ni aku sungguh ‘men’terujakan aku. Rasa sangat terharu. Ada orang yang buat aku terharu.
Bukan seorang, bukan dua orang dan jugak bukan 3 orang
Tapi beratus-ratus orang

Tak tahu nak kata apa.

*Speechless*









Okeyh. Fine.
Mungkin pada orang lain ingat aku meroyan sangat
Baru berapa kerat dah nak berlagak.


Ada yang mencebik mulut bila tengok. Ada yang menyampuk dalam hati. Ada juga yang mengata terang-terangan.

Tak kisahlah anda samua nak habaq apa. Cheq betoi-betoi tak kisah!


Bagi orang amateur macam aku ni. Angka ni dah cukup buat aku terharu nak mengeluarkan air mata berperisa oren

Eh, tidaklah! Saya bergurau saja.

Tapi, sungguh. Aku tak tipu

Mungkin,Ada yang akan kata
“eleh, aku followers berbillion-trillion tak heran pun. Setakat dua ratus pun nak kecoh”

Ini cara aku menghargai dia orang sume. Different peoples will show different style nak appreciate orang. Aku nak gembirakan semua orang yang berusaha untuk menghargai aku

Ada juga some people yang tak suka dengan istilah
“I follow u, u follow me back lah” atau
“I dah terjah u, u datang lah bom I balik”

I have no problems with such people yang tak suka dengan style macam ni.  Mak aku kata kita kena pandang sesuatu tu dengan sudut yang paling positif.

Mungkin sesetengah orang yang tak suka tu sebabnya cara macam ni nampak tak ikhlas. Kalau I tak follow means u pon tak nak follow I balik lah.

Whatever pun alasannya, jangan underestimate orang terlalu awal. Cuba berfikiran terbuka dan lapangkan hati untuk terima segala kritikan dan komen dengan terbuka. Bak kata dalam satu iklan tu..”BARULAH KITA BOLEH MAJU” haha

Apa-apa pun, hari ini aku sangat-sangat menghargai orang yang bersusah payah click mouse hanya untuk pergi terjah semula aku punya blog yang tak seberapa ni.

Aku bukan kaya nak hadiahkan kau orang seorang satu benda ni





Atau pun benda ni..






Tapi kalau kau orang betul-betul nak, aku relakan kau orang untuk copy gambar ni and letak jadi background image kat desktop kau orang semua.
Okeyh kan?




TAPI……………………


Aku nak bagi kau orang semua sesuatu yang orang lain tak boleh bagi

Benda ni tak ada jual kat kedai
Bukan jugak benda yang limited edition
Atau pun benda yang free kat pasaraya
Malah, orang yang ada harta juta-juta lemon pun tak mampu nak bagi.


Teruja tak kau orang membacanya?

Silalah teruja. Siapa yang tak teruja aku taknak bagi.
Ugut ni!!


Okey, bersedialah kamu. Tutup mata semua ye!!

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
TARAAA!!!





Eh, eh. Tersalah bagi pulak. Mintak maaf ye. Bukan nak bagi ni. Ni nak buat makanan time esok malam kang.



Okeyh, kita cuba sekali lagi.

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




Hah, nah aku bagi kau orang kasih sayang aku. Betul kan? Tak ada siapa yang boleh beli KASIH SAYANG aku. Dia orang offer aku 10 juta pun aku tak hingin apatah lagi 10 sen.

Kau orang suke tak???




Kau orang kena suka tau. Sebab aku dah susah payah nak keluarkan hati ni dalam badan ayam yang ayah aku sembelih tadi.

Hahahaha






AGAIN, A BIG THANKS TO ALL MY FOLLOWERS. I HEART U

Serious ni. Tak tipu!!




Kalau nak suruh aku baca kau orang punya latest entry, drop aja link kamu-kamu kat kotak menjerit sebelah ni, or boleh bagi comment kat mana-mana entry aku kay. Nanti aku pergi terjah. Jangan lupa bentang carpet biru dulu taw!



Pak imam pak lebai
Babai

(^_________^)





21 comments:

  1. hahaha comeynya dear :D
    cantik la bentuk hati tu hehe :D
    sweet sgt :)
    tuan dia pun sweet :D

    ReplyDelete
  2. @fatin hanani

    *blushing doploh saat*
    hahahah
    xla cik yan biasa2 aja..
    fatin pon sweet jugak..=)

    ReplyDelete
  3. aduh..sesak napas..dua kete febret nieya..mmg die hard fan gile2...especially mini cooper..da la wane pink..tingin nak beli tp mahal ngt..kne kumpul dwet riban2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  4. @NieyaVanilla

    kalau nieya dah beli nanti, jangan lupa bawak cik yan jalan2 tau..
    ronda2 kat kampung pisang..=)

    ReplyDelete
  5. nak kereta tuuuuuuuuu! hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. ehh lupa tadii..
    fatin nak juga kereta pertama tu hehe :D
    xkira xkira haha

    ReplyDelete
  7. u comellah pakai tdg g2.kite da follow awak:)

    ReplyDelete
  8. hai.comel pakai tdg gitu.kite da follow awak:)

    ReplyDelete
  9. time kaseh bagi hati ayam tuh ;) & congrats!

    ReplyDelete
  10. @juliet.

    jom kite share duit same2 beli..
    20 sen sorang cukop x??hehe

    ReplyDelete
  11. @fatin hanani

    nak ke?? ala macam mana ni?
    nnt cik yan print gambar tu je boleh x??hehe

    ReplyDelete
  12. @ANATI SOKI

    jangan puji..
    nanti cik yan makin mengembang
    habislah usaha nk diet..
    hehe

    neway thanz anati..=)

    ReplyDelete
  13. @.izzati liyana.

    hahaha..
    cik yan gurau aja tu..
    xkan nk bg hati ayam
    cik yan bg hati betol2 tau...=)

    ReplyDelete
  14. hahaha.. urwelcome.. thnx gak coz follow mine.. =)

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment