FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Thursday, July 15, 2010

Gathering Night...BBQ Time...

Pangg..pang kopang. gebak gebung gebak gebung..gebak gebung gebak gebuk..bung..bung.bung... (kepada yang x paham ini adalah bunyi paluan kompang ye..)

Aiseh apsal nak bunyi kompang plak ni..Terasa cam diri nak kawen pulak..Hish..Tak buleh lagik..Saya masih budak di bawah umur..(PENDUSTA!!!) Ala..suka ati aku la..Blog aku..entry aku..Aku punye suke la nak kasik bunyi kompang ke..bunyi piano ke, bunyi tarzan ke,, or bunyi drum ke..

Gumbira tak terkata sebab.................. sebab....................... Sebab............................

gambo yang ditunggu dah upload.. (Cheh..suspender lebey kan) Gambo sewaktu aku befuyan-fuyan bersama rakan-rakan seperjuangan, rakan-rakan sekepala tapi panjang rambut lain-lain.. Seperti yang diceritakan di entry yang lalu...Gembira setelah bertemu kawan-kawan masa malam gathering alumni Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Rahmat..hehe Thank you very much to the person in charge; Nur Amirah Sulaiman a.k.a Cik Myra & Nurul Hazwani a.k.a Cik Gendut...dan jugak kepada yang terlibat secara langsung atau tak langsung ye.. yang penting memang aku tak sumbang bakti ape-ape.. Datang menyumbang anak tekak & perot je..Cheh...tak guna betol..

Jom kite layan gambo-gambo dibawah.. Arigato Gozaimasu to Mr Syafiq for SLR yg canggeh manggeh tu ye..hehe



mule-mule datang,, kelihatan cik yan dan cik wanie gendut agak kemalu-maluan di situ...upsss..=p



masih tercover-cover lagik mau makan otak-otak di tangan...




sudah mule menjamah otak-otak sedikit demi sedikit.=)




haa..ni kemaluan teros hilang..eh..eh..otak jangan kuning ha...=p



cik gendut : "haa..meh la sini dtg makan ni..penat aku masak 1 periuk tau"

tapi..

mr epa kate..

cik gendut sedang mendial cik puan maxis untuk ty credit balance...hahaha..=D



tu diaa... jejaka hero malaya..cheh..pandang tepi....*** =p



ni dia mrs organizer yang bertungkus lumus menjayakan program gathering ni..thanz myra..anak buah dia sebelah tu sedia membantu...hehe




ye..ini dia muke anak buah cik myra...time ni tgah geram dgn sape yg snap picture dia kot..jelingan maut tuh..huhu



sempat lagik men-men tuka-tukar hadiah.. yg bersampul kaler merah lip lap tuh dah jadik milik I.. u oll nak tau ape isi dalam tuh??
kalo tuan punye yg bagi hadiah bace i nak cincang2 dia dulu br i gtau...hehe


okeyhla..cukupla tu gambar-gambarnye..upload banyak2 pon nnt buhsan je..
Actually, entry ni dah lame diprepare..tapi maklumlah sejak jadik wanita berkerjaya ni busy memanjang..hehe plus mood nak berblogging pon da jadik hangat-hangat taik rusa je...





4 comments:

  1. Arief ; haah sgt sedap..
    sehingga menjilat jari kaki..
    hehe..=p

    ReplyDelete
  2. velasrizal :

    hehe..seronok jumpa member2 lame..
    tp payah nak arrange tuh..huhu

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment