FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Sunday, March 21, 2010

Sengsara hidop dah tamat..

Finally..settle 2 benda yg penting hari ni.. Presentation + interview = presentview..haha..sesuka hati jantung pisang ko je cik yan..

Malam tadi aku melahirkan kegusaran hati aku kat fesbuk..Sebab jantung ku macam nak gugur tercabut pastu tercantum balik je..dang..dung..dang...dung.. bunyi dia..(eik??pelik sunggoh bunyi jantung cik yan)..
Tapi ramai jugak member-member yang jadik tukang support..thanz to all of them..



Walaupon aku men pakai hentam keromo je time interview tadi..tapi muke bagi confident beb.. Biar salah asal  confident..trademark kawan-kawan aku.. Interviewer cakap aku nampak excited.. haha.. tak tau dalam hati aku tengah menyanyi lagu faizal tahir.. GEMURUH JIWA.. terketaq-ketq tangan aku bagi portfolio kat interviewer.. tapi tetap wat muke selamba cekodok durian..tu paling penting beb.. Agak-agak perlu amik mase nak jawab,, senyum sumbing sampai nampak cam kambing dulu tanda kite confident..hehe..


muke ala-ala bajet nak p interview betol-betol je..
makeup dah la seinci..hehe =p


Tapi paling sadis..time presentation.. Ish tak penah aku present sedemikian rupe tanpa wat ape-ape preparation akibat terlalu excited ng interview...sampai aku lupa both penting untuk carrymarks aku..huhu.. Memang aku taram je bace slide tu dari kutub utara sampai kutub selatan sebijik sejebon..takde pon yg aku nak hafal..hish..relax..PBL 3 ader lagik.. time tuh aku akan wat meletop-letop punye sampai nek bahang sume yg tengok..hihihi..=)

2 comments:

  1. awat muka pucat syg oii~~ =.=

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    tak cukup tenaga..
    hihi..=p

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment