FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Friday, March 19, 2010

Giveaway 1st birthday cerita hidupku

Macam biase rutin harian aku..blogwalking ke blog member-member blogger yg laen.. maka ternampakla akan 'giveaway' nie yang telah diadakan oleh tuan punya blog Cik suriyati

kate cik suriyati sempena menyambut ulangtahun pertama blog 'CeRiTa HiDuPkU' pada 19hb Mac nie...beliau dengan berbesar hati nya ingin mengadakan satu 'Giveaway' untuk kawan2 blogger semua...

Tajuknya : 'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU





syarat nye mudah sahaja...



1) Jadi follower blog CeRiTa HiDuPkU....
2) Buat satu entery kt blog korang... tajuk 'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'...copy banner skali ye dan link kan kt entry aku nie...(sticky kan post tu ye)
3) tinggalkan link entry korang kt ruangan komen...untuk aku buat sport check ye...


itu je syarat2 nye...mudahkan...jom la sertai beramai2...hadiah2 menarik menanti anda...pemenang akan ditentukan dgn cara cabutan bertuah...cabutan akan dibuat oleh suami kepada tuan punya blog ini....tarikh tutup 19 hb Mac 2010.

1 comment:

  1. salam. ok cik yan...akak dh check...so, good luck ye...

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment