FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Wednesday, April 20, 2011

Mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lena (BM saya memang terbaekkk dari ladang)

Assalamualaikum!



Mood : Mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lena



Siapa kat sini takut nak ambik exam? Sila angkat tangan ala-ala gaya Usop Wilca.
Eh, Usop Wilca sangan femes amos doh sekarang. Siap ada fanpage
 "Kami Sokong Usop Wilcha Lagi Hot Dari Fasha Sanda" 


Homaigucci, tak percaye ke? sila lah percaya. Taknak percaya jugak. Hah, ambik ni bukti.





Eh, macam dah lari tema karangan je ni
Sekarang kan nak bercerita pasal mood 
"Mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lena"


BM saya memang A1, tu pasal peribahasa campur aduk tu
MUAHAHAHA

(sempat pulak gelak, kan ke tengah gundah gulana sekarang?)





Back to main point,
Saya sangat takut
Lagi berapa hari nak exam
Tapi, saya lagi banyak menghabiskan masa dengan 'mukabuku' dan juga blog

Eh, buku jugak kan?
HAHAHAHAHA


Ok, stop gelak!
Sambung balik gundah gulana






Entah kenapa,
nak ambik exam di saat final year ni ibarat mencurah air ke daun keladi sahaja
*tak pasal-pasal. ape hal ntah lu ni!!*





Saya sangat takut nak exam
Tapi dalam masa yang sama, saya nak exam habis cepat
Kan bagus kalau saya sudah menjadi Menteri Pendidikan

Sudah tentu, saya skip terus exam ni
Budak-budak final year tak perlu ada exam lagi
Sebab kamu kan dah matured. Tak perlu lah ada exam

*mata keatas, tangan ke dada*








Lihat lah jadual exam saya


28/4/2011 - paper Aud 571 (membaca dan menghafal)

29/4/2011 - paper AUD 610 (membaca dan menghafal jugak!)

3/5/2011 - paper FAR 600 (membaca dan menghafal lagik!!)

*sume kena hafal. macam ni pecah lah otak saya!!! makan kismis 1 guni pun belum tentu berkesan. OMG!!*


4/5/2011- paper MAF680 (yang ini takde buku, tapi kena tahu sume subjek dari sem 1 sampai sem 8 supaya ade ilmu boleh menggoreng tanpa hangit)

7/5/2011- MAF 635 (menghafal + calculation sket. Oh, penyelamat saya.)

9/5/2011 - MAF 640 (yg ni taktahu nak kate ape. sejak failed test 2 paper ni hari tu terus tak mampu nak berkata ape-ape. SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA)







Siapa yang boleh kasik sket dia punya space dalam memory dia
Memori saya tinggal 312.789463MB sahaja sekarang ni


huwaaa..Nak nanges****


(T_____T)




BABAI!!!




8 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! takot tapi arinie leh sempat wat 2 entry... mmg terok zatul nie.. wahaha...

    ReplyDelete
  2. @NurIzza

    hahaha..
    tahu xpe..
    siap boleh p register kursus kawen tu
    hebat hang ni..=)

    ReplyDelete
  3. ni plak jadual en.koibito~ =)

    SET4543(01): ELEKTRONIK PERHUBUNGAN (26hb)
    UHB3032(03): READING FOR SPECIFIC PURPOSES(27hb)
    SET4533(01): SISTEM PERHUBUNGAN WAYERLES (30hb)
    SET4523(01): SISTEM PERHUBUNGAN OPTIK (5hb)
    SHM4542(05): PENGURUSAN KEJURUTERAAN (7hb)
    SEE4012(03): AMALAN PROFESIONAL KEJURUTERAAN13hb

    eh lupe ade satu lagi SUBJEK

    YAN143(88) : PERCUTIAN BUKIT TINGGI (10hb) =)

    ReplyDelete
  4. blogwalking!;)
    singgah baca n3!;)

    meh singgah blog fae :

    http://fzhjmldn.blogspot.com

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment