FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Friday, December 31, 2010

Sir Alex Ferguson dengan Jose Morinho berebutkan Safee Sali. Hebat betul penangan si Safee Sali ni

Assalamualaikum!


Sekali lagik, entry pasal bola


Kau orang janganlah boikot blog aku pulak
Hahahahaha


Sekarang ni, semua orang tengah hot pasal bola
Tengah hot.fm pasal Khairul Fahmi dengan Safee Sali
Lagik hot dan panas dari ayam yang baru lepas kena panggang
Hekhekhekhek


Betul ke aku dengar cerita Jose Morinho dengan Sir Alex Ferguson dari 2 kelab gergasi terkemuka berminat nak melamar Safee Sali??
Kau orang ada dengar tak??







Fusyooo!!!
Teruja aku dengar





Siap berebut main tari rambut lagik
Okey, yang ni aku tipu.. HAHAHAHAHAHA










Kau orang tak percaya ke??
Percayalah!! (sambil nyanyi lagu Siti Nurhaliza - Percayalah)










Tak percaya lagik??






Nah, ambik ni aku bagi bukti
Ingat aku buat cerita dongeng untuk masuk dalam slot lagenda menggantikan cerita Putera Katak ke??







Hah? Puas hati??
Dah percaya kan? Nak aku call si Alex Ferguson ke tanya pasal benda ni??
Nantilah aku Skype dia tanya betul-betul okey
Tadi aku dah SMS Safee Sali, tapi dia tak reply lagik
Mungkin dah tukar no. phone kot sebab ramai sangat nak kacau dia



Sampai Nora Danish si janda hot tu pun nak ngorat dia.






WOW DOUBLE-DOUBLE!!!

Terbaekkk dari ladang wa cakap sama luuuuu



Oh, aku ada satu benda lagik nak bagitau kau orang semua


Aku nak bagitau yang....



















KAU ORANG DAH KENA TIPUUUUUUU!!!
Kahkahkahkahkah


*Jahat gile aku ni*

Eh, tapi jangan salahkan aku pulak sebab aku pun kena tipu sama..
HEHEHE



Credit picture to facebook.com

Siapa yang buat ni memang lah aku nak berdiri depan dia sambil buat tabik spring 20 juta kali.


(^____^)


Babaiii!!!!


Lepas ni confirm aku tak dapat nak update blog dengan kerap.

*Nanges laju-laju***










19 comments:

  1. hehehe..markus jeles fahmi ensem..kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. part yang nora danish tu suruh aku jeles ni...hehehe

    ReplyDelete
  3. hahha.cayalah!!

    gurau senda taon baru naa!!

    hahha

    ReplyDelete
  4. HAHA . lawak lah . mati mati pecaya tadi . :)

    ReplyDelete
  5. haha..cett

    oh ye..kn ade artis indon yg nk try safee ne..
    bc kt kosmo..takut wooooo

    ReplyDelete
  6. @luna Q jimat

    yg tu dia nk jels xpe..
    si markus tu pon bukan lah hensem mana..
    hahahaha..=p

    ReplyDelete
  7. @♥NuR SyAFiQah♥

    betul..
    terbaekkk dari dusun sekali nih..=)

    ReplyDelete
  8. @nub

    haah...
    ni kira december fool lah..
    hahaha..=p

    ReplyDelete
  9. @AISYAH JAIS

    =)
    cik yan pon terknea jugak lah cik aisyah...=)

    ReplyDelete
  10. @Fxysche Nas

    haah...
    cik yan pon ada baca jugak..
    hot seh safee skang..=)

    ReplyDelete
  11. @amier azrul


    Husyooo
    dah tau seh..
    nampak dalam air ke??
    hehehe..=p

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment