FOLLOWERS GIGIH

HARTA KARUN AHMAD ALBAB

Monday, December 27, 2010

Contest Muslimah Anggun 2

Assalamualaikum!


Untuk contest kali ini, cik yan telah ditag oleh kawan baik cik yan yang kiyut miyut ini, Cik Suheela
Mari kita pakat ramai-ramai pergi tejah blog dia lepas ni kay..


Contest ni telah dianjurkan oleh Cik Myzaffarida yang ayu jelita.


Contest yang menamakan dirinya sebagai 


CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2












Macam biasa syarat dan terma-terma yang perlu dipatuhi:



  1. Muslimah
  2. Follow blog ini
  3. Add blog ini dlm blog list korg * supaya korg alert tau*
  4. Letak Banner dlm entri shj, sidebar x perlu ye
  5. Tag at least 3 persons, makesure diorg tau ye
  6. Sekeping gambar Muslimah yg sopan ye. [PENTING]
  7. Free to wear any kinds of hijab
  8. And sertakan satu ayat yang menggambarkan diri anda[PENTING]
  9. Leave link anda di tempat komen okey :)
  10. Warganegara. :)

Aku tak ada lah gambar meletup-letup macam model. Jadik, aku letak gambar ni lah.
Kira okaylah sebab letak muka aku sendiri..




Saya mungkin tidak secantik Balqis. Saya mungkin tidak setulus Zulaikha. Saya mungkin tidak seistimewa Khadijah. Sebaliknya saya bersyukur kerana saya adalah saya. Tidak perlu menjadi orang lain kerana setiap ciptaan ALLAH itu hebat-hebat belaka.


Tak boleh bla kan part kena decribe pasal diri sendiri ni?
Muahaha..


Oklah sekarang mau tag orang lain untuk join..





Dan cik yan nak tag semua sekali yang baca blog Cik Yan. Jomlah, kita join sama-sama k.


Contest bermula : 26th Dec - 30th Dec 2010
Prize      : Shawl + accesorries + suprise gift

TAMAT : 30th DEC on 10.00 am


Babai!!




7 comments:

  1. Hi dear... tq for the tagging.. Hm, xdak la gambar cute miut yg boleh dipertaruhkan.. But, i will try ok.. hehe... :)

    ReplyDelete
  2. wahh wahh. comel nye. good luck!

    ReplyDelete
  3. @lynn angel

    hehe..gudluck 2 u..
    jgn lupa join tau..=)

    ReplyDelete
  4. pewwwittt...
    like ur pic..
    gud luck dear
    ^_^

    ReplyDelete
  5. As salam cik yan, i was here to see u. Gudluck! :)

    ReplyDelete

Cicakman, kluangman, spiderman, superman
Dah bace jemputlah bagi comment